29 Ekim 2012 Pazartesi

Ratatat severler geç olmadan koşsun - Wild Belle - Its Too Late (Snakehips Remix)

Wild Belle' in müthiş sesine müthiş remix.. Gerçekten çok sevdim ben.


Indie Kafalar - Get People - Rain Tears (Crystal Fighters Remix)

İngiliz Trio Get People ın güzel çalışması Rain Tears'a çok başarılı bir imza geliyor Crystal Fighters'dan. İyi dinlemeler.


Jeremih yine Yatakta - fuck u all the time remix (Shlohmo Remix)

Jeremih' i ise en son Birthday Sex ile bırakmıştım. How to make it in America izlerken en etkileyici şarkılardan birisi oydu . Gerçi hakkını yemeyelim, dizinin neredeyse tüm şarkıları efsaneydi! Jeremih'le yine yollar kesişiyor, yine yatağa yolcu kalmasın diye sesleniyor bizlere. Güzel dinlemeler.


I Just Wanna be Tree - J.Cole & Major Lazer–Get_Free ColeWorld

Major Lazer, Diplo'nun müzikal bir projesi ve kendisine genellikle Switch ile birlikte bu projeyi sürdürmektedir. Reggae, dancehall, dubstep türünde çalışıyorlar bu projede. Bu şarkıda ise J.Cole ile beraber çalışmışlar ve çok başarılı bir is çıkarmışlar. Şarkıda kulağınıza bazen Bjork ü andıran sesler gelecektir,şaşırmayınız:) İyi dinlemeler..


Lana del rey'i 1 şarkılık unutmaca - Sky Ferreira-Everything Is Embarrassing

1992 doğumlu model, şarkıcı Sky Ferreira'dan güzel bir çıkış parçası. 90ların beatlerini kullanmış kendisi bu şarkısında. Bakalım şansı, sesi, güzelliği, tarzı Lana del rey gibi açık olabilecek mi?


Huzura Yolculuk - Ben Howard - The Fear (Moonlight Matters Rework)

Bryan Adams sesli İngiliz müzisyen Ben Howard'dan yine bir şaheser.laMoonlight Matters dokunuşu Güzel dinlemeler.




Back to the Future - Kolombo - What Could Make Me Think (Original Mix)

Tech House'cu Kolombo'dan geçmişe götürüp, getirmeye pek de niyeti olmayan soundları bu şarkıda bulabilirsiniz. İyi dinlemeler.




Havada Aşk Kokusu Var - Florrie - Give Me Your Love (Fred Falke Club Edit)

Florrie'yi 911 şarkısıyla hatırlıyorum. Bende en son o kalmış ya da daha doğrusu. Bu şarkısında Fransız dokunuşunu ünlü house müzik yapımcısı Fred Falke üstleniyor. İyi dinlemeler.


Bazen de Zıplamak Lazım - Feed Me & Crystal Fighters - Love is all i Got

Önümüzdeki yıla kadar bu şarkının sesleri duyalacak derim ben. Feed Me klasik, hatta kendisinden biraz taviz verip yumuşak bir solo atıyor şarkıda, Crystal Castle ise her zamanki çılgınlığında. Bence çok iyi ikili olmuşlar. İyi dinlemeler, dinletmeler.



2012'yi 80'ler sarmış! - Starlight (RAC Remix)

RAC remixiyle dokunmuş dokunmasına ancak 80ler ve disco esintisiye savrulup, dansedip duruyoruz. Hercules and Love Affair hissettirdi bana bu şarkı, bir yandan Gigamesh synthlerini de hatırlattı.. Gerçekten çok beğendim ben. İyi dinlemeler.



Popülere Kayarken - HAIM - Forever (The Knocks Remix)

The Knocks un katkısıyla electro-pop HAIM-Forever şarkısı karşımızda


Birisi Alex Metric mi Dedi? - St. Lucia - September (Alex Metric Remix)

Alex Metric' i özlemiştim açıkçası. O sert mixlerini.. En son Undercontrol' de kalmıştım ancak benim için güzel bir dönüüş yaptı ve Daft Punk' a bayağı bi selamı çaktı;) İyi dinlemeler.





Güp Güp Beatler - Arcade_Fire_-_Sprawl_II_(Soulwax_Remix)

Kulaklarınızdan girip parmak uçlarınızda hissedeceğiniz beatlerle karşılaşacağınız bir şarkı sizin dinlemenizi bekliyor! İçinde neler yok ki; Mgmt, Soulwax, Arcade Fire...80'lere dair birçok vurgu.. İyi dinlemeler.



Bayan Vokal Candır - Jade Hopcroft-The Game (Andrew Brown & Ollie Gibson Remix)

Çok başarılıt Jade Hopcroft vokali bezeli bir 80'ler şarkısı karşımızda. Beatler, synthler.. herşey yerli yerinde. İyi dinlemeler.

Diskoya Giderken - Strange Talk - Cast Away (Plastic Plates Remix)

80'lerin müziğini yapan Avustrayla - Melbourne kökenli grup, Plastic Plates'in enfes remixinin de yardımıyla bakalım ne kadar can yakacak.


Gigamesh Dokunuyor - Two Door Cinema Club - Sun (Gigamesh Remix)

Gigamesh her zamaki gibi en güzel şarkıları seçip, bir güzel kulaklarımıza kazınan imzasını atıyor ve adeta baştan yaratıyor bu şarkıları. Bu sefer karşımıza Two Door Cinema Club' un "Sun" eseriyle çıkıyor, çok da iyi yapıyor.  İyi dinlemeler.




Funk'lardan Funk Beğen! - Moullinex - Take My Pain Away (Original Remix)

Yılın şarkısı olmaya aday bir şarkı var bu sefer kulaklarımıza ulaşmak üzere sizleri bekleyen. Gigamesh yine maharetini gösterip klasik dokunuşunu yapmış bu şarkıya da. Ancak bu sefer Moullinex in original mix ini daha başarılı buldum ben. Hafif Rasputin tadında, oldukça 80'ler içeren, disko ve funk öğelerini elden bırakmamış çok eğlenceli bir şarkı yapmış Moullinex. Klibi de oldukça orjinal. İyi dinlemler.


Kış syntheri yolda - Shiny Toy Guns - Fading Listening (Treasure Fingers Epicwave Mix)

Yağmurlu sokaklara yolculuğa çıkarıyor Treasure Fingers dokunuşuyla. Shiny Toy Guns hafızalarımızda "le disko" eseriyle kazınmıştır hep, ancak bu mix "le disko" yu sollayacağa benziyor. İyi dinlemeler

Arşa Erdirenler - No Ceremony - FeelSlow

Bayan vokalleri her zaman sevmişimdir yalnız bu şarkıdaki katkısı yadsınamaz büyüklükte. Çok fazla bilgi bulamadım No Cerenomy hakkında, fakat FeelSlow şarkısının sizi çok yukarılara götürdüğü bir gerçek. İyi yolculuklar..

Eğlenceli Zamanlar - Schwayze - Love is Overrated

Güzel vokallerle bezeli, eğlenceli ritmiyle "ben kulağa hoş gelen her türlü müziği dinlerim" insanına hitap eden R&B-disco bir eser bizimle. Malibu doğumlu Aaron Smith, ya da bilinen sahne ismiyle Schwayze karşımızda.